CLOSER TO TEAMS THE HEART OF RALLY SWEDEN

FIA
FIA World Rally

Torsby Service Park

Med Torsby som bas blir serviceplatsen ett givet centrum för rallyt och alla fans. Dels går en av sträckorna i mål här, tre gånger, och du kan lätt utgå härifrån för att hitta ditt favoritställe ute er sträckorna.

Serviceplatsen kommer sjuda av liv för hela familjen hela helgen. Här finns restaurangtält med bar, VIP-tält och mängder av prova-på aktiviteter som bilkörning, fyrhjuling och e-gaming för stora och små barn. Storbildsskärm med kommentator där du kan följa rallyt, WRC Rally-Shop med alla de rätta prylarna och självklart underhållning och After Rally till kl. 23.00 på fredag och 24.00 på lördag.
Alla teamen finns här och bilarna ska servas två gånger per dag här. Passa på att titta in i ditt favvoteams serviceverkstad – en garanterad upplevelse.

Power Stage och målgång vid Torsby Service Park. SS 8 Torsby på fredag och den avslutande Power Stage SS 19 Torsby har målgång vid Torsby Service Park, något helt unikt för WRC. Nu kommer alla i teamen och publiken kunna vara med och ra vinnaren direkt vid målgång på söndagen. Missa det inte!

Partners