Closer to 2017

FIA
FIA World Rally

Partner

Rally Sweden är unikt som det enda vinterrallyt, av de tretton deltävlingarna i WRC. En vinterfestival som förenar världens bästa rallyförare med musik, mat och fest. Här kommer publiken riktigt nära händelserna. Och som partner har du möjlighet att nå dem alla – och göra dem till dina fans. Runt 200 000 på plats runt banan. Och över 100 miljoner rallyfans framför tv och datorer världen runt.

Just nu, arbetar vi med det sista inför Rally Sweden 2017, och här nedan kan du se några av årets partners. Du har ännu chansen att bli en av dem, i någon form. Så, vad vill du uppnå?

Slå en signal eller skicka ett mail, så kontaktar vi dig.

Hälsningar,

Glenn Olsson
CEO Rally Sweden

Phone: +46 54 10 20 25
E-mail: mailbox@rallysweden.com

Official Car
Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen är det näst största märket på den svenska bilmarknaden och sålde under 2015 51 913 bilar, vilket ledde till en marknadsandel på 15,04 procent. 2015 var ett givande år för Volkswagen där man ökade sin marknadsandel från 2014. Volkswagens personbilssortiment består under 2016 av modellerna: Up!, Polo, Golf, Golf Sportcombi, Golf Alltrack, Golf Sportsvan, Beetle, Beetle Cabrio, Touran, Sharan, Tiguan, Passat, Passat Alltrack, Passat Sportcombi, Touareg, e-Up!, e-Golf, Golf GTE, Passat Sportcombi GTE

http://www.volkswagen.se/

Arena Naming Partner
Skruvat

Skruvat

Störst i norden

Sen starten 2008 har Skruvat.se vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Varje vecka hanterar vi tusentals ordrar och nöjda kunder och tack vare internet kan nu alla köpa bildelar av hög kvalitet till rejält rabatterade priser. Vår målsättning är att alltid ge dig en bra köpupplevelse där våra produkter, vår service och vår kompetens motsvarar dom krav du som kund har!

Vårt ständigt växande sortiment har nu nått över 350 000 kvalitetsprodukter och spänner över alla produktområden till de flesta bilmärken. Vi samarbetar med ledande europeiska leverantörer för att ge dig som kund den bästa kvalitén till det bästa priset. Vi har nya bilreservdelar, biltillbehör, däck & fälg till alla ledande bilmärken såsom Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen & Volvo.

Vi samarbetar med de största bankerna och de ledande betalningsväxlarna för att garantera dig en säker köpupplevelse på Skruvat.se. Vår moderna tekniska plattform ger ytterligare trygghet i att dina betalningar kan genomföras både säkert och bekvämt. Genom samarbete med några av Europas ledande logistikföretag kan vi alltid garantera dig snabba leveranser från vårt lager till Dig. Det viktigaste för oss är att du får en positiv köpupplevelse när du handlar något på Skruvat.se. Vårt jobb är att ge dig som kund bästa möjliga service då nöjda kunder är våra bästa ambassadörer. Visste du att 9 av 10 kunder ger oss bästa möjliga betyg?

http://www.skruvat.se/

Swecon

Swecon

Swecon Anläggningsmaskiner AB är auktoriserad och rikstäckande återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerat i de baltiska länderna samt delar av Tyskland.

Med närmare 500 anställda och 40 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service, utbildning och support.

Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering och försäkring vid köp av en Volvo anläggningsmaskin – allt under ett tak.

http://www.swecon.se/

Viking

Viking

Viking Gruppen är en av Skandinaviens största bärgning- och assistansaktörer med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Koncernen har över 200 anställda och sysselsätter fler än 3 000 människor.

Viking hjälper över 300 000 bilister årligen i Skandinavien genom sina rikstäckande stationsnätverk i Sverige, Norge och Danmark. Dessutom kan Viking hjälpa dig som kund utanför Skandinavien tack vare ett globalt nätverk av partners.

Bland Vikings kunder finns försäkringsbolag, bilproducenter och utländska samarbetspartners som önskar ge sina kunder en extra bra service om bilen krånglar. I tillägg till väghjälp utför Viking även tjänster inom medicinsk assistans och hanterar service- och jourtelefoner på uppdrag av olika samarbetspartners.

Viking finns tillgängliga för att hjälpa dig som bilist vidare på vägen – hela dygnet, hela landet.

Om du behöver hjälp vidare på vägen når du Vikings larmcentral på 020-100 100.

http://www.vikingsverige.se/

HiQ

HiQ

HiQ skapar en bättre värld genom att förenkla och förbättra människors liv med teknik och kommunikation. Vi är en given partner till alla som vill skapa resultat som gör skillnad i en digitaliserad värld. HiQ har fler än 1500 specialister och finns i fyra länder. Bolaget grundades 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. För mer information och inspiration, besök www.hiq.se

Official Partner
Certina

Certina

Den schweiziska sportklocktillverkaren Certina har dragits till motorsportvärlden under lång tid. Dess engagemang i World Rally Championship visar återigen att urmakare också kan ha bensin i blodet. Sedan 2013 har Certina tillfört ytterligare precision till världens racingkretsar genom detta partnerskap, vilket knyter an till ett kapitel i märkets modernare historia som ligger oss särskilt nära om hjärtat: Från 2002 till 2005 sponsrade Certina rallyförarna Colin McRae och Petter Solberg, som var lika framgångsrika som de var populära. Jubileumsåret 2013 markerade Certinas återkomst till rallysporten – nu som Official Partner och Official Timekeeper för FIA World Rally Championship (WRC). Dessutom har märket sedan början av 2015 varit Official Partner för Citroen Abu Dhabi Total World Rally Team, en av världens mest kända och framgångsrika team inom rallysporten samt att fr.o.m. 2017 få vara stolt partner till ett av världens äldsta rallytävlingar-Rally Sweden! World Rally Championship är sportens viktigaste racingserie och är en stor utmaning för förarna och biltillverkarna, både när det gäller teknik och förarskicklighet. För att lyckas i denna dynamiska gren krävs inte bara enastående teknologi och yttersta precision, utan även uthållighet och fokus, vilket gör grenen ett perfekt komplement till sportklocktillverkaren Certina.

http://www.certina.com/

Liveside

Liveside

Innovativa lösningar och produkter för evenemang

Liveside Event drivs av människor med flerårig erfarenhet av evenemang och ett brinnande fokus att hjälpa till att skapa bättre, tryggare och roligare evenemang. Vi ger våra kunder fullt fokus och garanterar att vi lever upp till våra åtaganden, helt enkelt får att vi vet – genom egen erfarenhet – att det inte går att genomföra bra evenemang med mindre än så.

Allt från tält och staket till toaletter, elmateriel och VA, hyr eller köp. Liveside Event levererar allt du behöver för att bygga och genomföra ditt evenemang.

http://www.liveside.se/

VF

VF

Värmlands Folkblad är ett mediehus för hela Värmland. I våra olika kanaler fördjupar vi oss i händelser som är viktiga för Värmland och värmlänningarna och förmedlar det på ett sätt som berör och engagerar. Med vårt erbjudande Trippeln, Värmlands Folkblad, Metro och Karlstads-Tidningen , når vi hela 101.000 personer. VF.se har ca 130.000 unika besökare varje vecka.

http://www.vf.se/

Official Supplier
Bjälverud Yamaha Store

Bjälverud Yamaha Store

Vår butik ligger i Bjälverud mellan Sunne och Torsby.
Vi finns där våra produkter trivs bäst! Återförsäljare av Yamahas sortiment.
Snöskoter, Fyrhjuling, Snöslungor, Mc, Moped, Båtmotorer, Båtar, Vattenskoter.
Auktoriserad Yamaha Verkstad.

Vi hjälper till med försäkring och finansiering Varmt välkomna.

Europcar

Europcar

Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 500 stationer och 195 000 bilar i 150 länder.

I Sverige har Europcar 135 stationer och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Europcar har fått Business Travel Award som bästa biluthyrare fem gånger på åtta år, senast i mars 2014.

http://www.europcar.se

First Hotel River C

First Hotel River C

First Hotel River C ligger ett stenkast från centrala Karlstad. Hotellet är vackert beläget vid Klarälven och i direkt anslutning till kongress-, konferens- och kulturanläggningen Karlstad CCC.

Samtliga 49 rum på First Hotel River C är läckert inredda i retrostil och erbjuder fri WiFi, plattskärms Smart-TV och har vattenutsikt, antingen över Klarälven eller kanalen. Från vissa rum har man även utsikt över Karlstads gamla vackra stenbro från 1700-talets slut. Hotellets restaurang, C Restaurang & Bar serverar utsökt lunch och à la carte i gemytlig miljö.

Parkering finns lättillgängligt i anslutning till hotellet.

http://www.riverc.se/

Karlstad CCC

Karlstad CCC

Karlstad CCC är en plats för alla typer av möten och arrangemang. Stora som små. Vi är en av få Svanenmärkta konferensanläggningar i Sverige och vi arbetar med hållbarhet i flera olika led. Bästa värdskap är en självklarhet för oss och vi kan stoltsera med 97 % kundnöjdhet. Varmt välkommen till oss!

http://karlstadccc.se/

Konsum Värmland

Konsum Värmland

https://konsumvarmland.se/

NeH

NeH

NeH grundades 1964 och är idag Sveriges ledande företag inom souvenir och profilprodukter och störst på marknaden på evenemangslösningar.

NeH är ett fullservice företag och kan genom produktutveckling, egen produktion, webblösningar och eget logistikcenter erbjuda sina kunder flexibla lösningar.

NeH är officiell merchandise leverantör till en rad nationella och internationella mästerskap och event.

http://www.neh.se/

Olssons Brygga

Olssons Brygga

Olssons Brygga är sedan 12 år tillbaka ett självklart besöksmål under sommaren för västvärmlänningar och andra hungriga och partysugna människor. Olssons Brygga är beläget i Arvika Hamn, Sveriges innersta hamn.

Förutom att erbjuda ett fantastiskt läge, livemusik från svenska och internationella artister är vi dessutom ett utmärkt val om du vill ha en middag med familjen eller goda vänner. Köket erbjuder allt från träkolsgrillad entrecote till en nyfångad gösfilé från sjön utanför.

Vintertid finns de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte eller konferens. Här erbjuds moderna lokaler, rätt utrustning och självklart en inspirerande miljö.

http://www.olssonsbrygga.se/

Sats

Sats

Vill du bli starkare? Smidigare? Springa ett marathon? Gå ner i vikt? Klara av att göra 100 burpees? Orka mer i vardagen? Oavsett vilka mål du har med din träning, har vi verktygen för att hjälpa dig att nå dem!

Du hittar oss i nybyggda lokaler vägg i vägg med Löfbergs Lila Arena, i Färjestad BK center. Ett 1600 kvm välplanerat, nytt och fräscht träningscenter! Här har du älvutsikt från konditionsmaskinerna, öppna ytor, rehabträning, gruppträning, fria vikter och en helt ny maskinpark med ett unikt träningssystem – Wellness system!

http://www.sats.se/

SUEZ

SUEZ

Suez Sverige är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering med 1100 medarbetare, 60 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar. Vår vision och engagemang påvisar effektiva och miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet.

http://www.sita.se/

Techno Alpin

Techno Alpin

Techno Alpin konstruerar snösystem för skidanläggningar runt om i världen. Företaget har mer än 25 års erfarenhet av systemkonstruktion och tillverkar nyckelfärdiga lösningar. Techno Alpin är en one-stop shop och tar hand om allt från planering till installation av systemet.
Tack vare stora investeringar kring forskning och utveckling, har företaget blivit den ledande innovatören inom branschen. Sortimentet växer hela tiden, i syfte att producera högsta snö kvalitet så energieffektivt som möjligt. Produkterna inkluderar snökanoner, snölansar, pumpstationer, kyltorn, ventilpaket, brunnar, etc. Mer än 1.800 kunder i 48 länder sätter nu sitt förtroende till Techno Alpins produkter och expertis. 37 representanter världen över garanterar närhet till kunden.

http://www.technoalpin.com/

Q Security

Q Security

http://www.qsecurity.se/

Strategic Partner
Accountor

Accountor

Accountor är norra Europas största företag för löne- och ekonomiadministrativa tjänster. Med över 100 kontor och 2400 medarbetare finns vi där när du och ditt företag behöver hjälp med redovisning, lön, HR, interim och rådgivning. Vi bryr oss om dig och ditt resultat. Vi kallar det Passion For Results. Hur kan vi hjälpa dig?

Vi ses i rallyskogen och på www.accountor.se

Leidar

Leidar

Leidar is an international communication consultancy that helps clients set their course, navigate and communicate effectively. Using high-impact communications and leadership strategies, we help our clients set new directions, identify and steer away from trouble spots and stay on course for success. Our expertise across the entire spectrum of communications disciplines enables us to design, plan, implement and manage large projects and complete communications solutions for our clients, quickly and effectively.

Ord & Bild

Ord & Bild

Lyckligare tillsammans.

Ord&Bild är en reklambyrå som brinner för att skapa kommunikation som gör skillnad – och vi skapar den gärna tillsammans med dig som kund. Vårt mål är att fler ska vara tillsammans. Att fler ska gilla dig och vilja hänga med ditt varumärke. Då kommer du också få fler som faktiskt köper dina produkter, tjänster eller tar till sig dina åsikter. Välkommen att bli lite lyckligare tillsammans med oss.

http://ordbild.se

Hosting Region
Region Värmland

Region Värmland

Region Värmland är värmlänningarnas organisation för regional utveckling. Målet med allt vi gör är att skapa förutsättningar för tillväxt. Vi vill att Värmland ska vara en attraktiv region där människor vill bo och där företag vill etablera sig, verka och utvecklas. Vi arbetar för att värmlänningarna ska kunna leva ett gott liv, idag och i framtiden.

http://www.regionvarmland.se/

Hosting City
Karlstad kommun

Karlstad kommun

Karlstads kommun är stolt sponsor av Rally Sweden. Under andra helgen i februari fylls vår vackra stad med människor från hela världen för att tillsammans uppleva rallystämningen.

Karlstad är en härlig besöksstad med rikt nöjesliv, gott om shopping och Klarälven som rinner mitt inne i centrum. Det doftar ofta kaffe i Karlstad och här skiner solen nästan jämt. Förhoppningen är förstås att den ska stråla extra mycket under rally-helgen.

Om du vill veta mer om Karlstads kommun, gå in på www.karlstad.se.

http://www.visitkarlstad.se/

Torsby kommun

Torsby kommun

Torsby är en stor, vacker och sportig kommun med blånande berg, glittrande vattendrag, lantlig charm och unika möjligheter till ett aktivt liv med vildmark runt knuten.

Torsby är kanske mest känd som orten där Sven-Göran ”Svennis” Eriksson och Markus Berg dribblade sina första bollar, skidåkning på sommaren i skidtunnelnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och vårt idrottsgymnasium Stjerneskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där bland annat Gunde Svan, Mikael Löfgren och bröderna Fredriksson studerat.

Torsby kan beskrivas som en stor, vacker och sportig kommun. Stor till ytan med blånande berg, glittrande vattendrag, lantlig charm, god service och unika möjligheter till ett aktivt liv.

http://www.torsby.se/

Hagfors kommun

Hagfors kommun

Hemort för världsmästare, VM-rally och marknadsledande verktygsstål. Men också vackra skogslandskap, fantastiska vyer och ett lugn du inte finner någon annanstans. Andra veckan i februari blir Hagfors samlingspunkten för alla motorsportälskare. Skogarna fylls av supporters, rallyentusiaster och lokalbefolkning som alla vill vara en del av folkfesten.

Efter en dag ute i skogen fortsätter festen inne i stan, där mängder av aktiviteter och evenemang ordnas under rallyveckan. Kort och gott, VM-festen blir aldrig bättre än i Hagfors!

http://www.hagfors.se/

Sunne kommun

Sunne kommun

Sunne är en aktiv, naturskön mötesplats. På sommaren möter du artister som Tobbe Trollkarl och Sean Banan i Vattenlandet eller kända band och artister på Fryksdalsdansen. Eller så är du med när svenska och norska skidlandslagen, damer och herrar, gör upp på rullskidor i centrala Sunne i Inge Bråten Memorial.

Det är nog det värmländska kynnet som gör att allt är möjligt i Sunne. Här har vi Selma Spa+, Sveriges första spaanläggning, framröstat som Skandinaviens bästa spa och i Sunne kan du bada i Nordens häftigaste vattenland.

Sunne sjuder av aktiviteter med Västanå teater i Berättarladan, filmfestival, kulturvecka, konserter och andra happenings. Vintertid är Ski Sunne, en spavistelse eller en teaterupplevelse på Hotel Selma Lagerlöf de givna besöksmålen. Och om du inte har upptäckt Rokkmakkstugan i Ängen än så är det ett riktigt hett vintertips för familjer…

Välkommen till sagolika Sunne!

http://www.sunne.se/

Åsnes kommune

Åsnes kommune

Vi önskar alla varmt välkomna till SS Hof Finnskog och till Åsnes kommun den 10 februari 2017!

Vårt geografiska läge nära Sverige innebär omfattande kulturutbyte över gränsen. Detta inkluderar även motorsport, och det norsk-svenska kulturutbytet i vår region har bidragit till den kulturella förståelse och den folkliga förankring som motorsport har i Åsnes.
Många lyckade evenemang med kompetent personal och betydliga frivilliga insatser genom generationer befäster detta.
Åsnes kommun har 7400 invånare och är en typisk gränskommun i Solør, med stora djupa skogar och betydliga lantbruksarealer.
Åsnes är sedan gammalt handelscentrum i Solør, med Flisa och Kaffegata som naturlig mittpunkt.
Finnskogarna, med sin mystik och unika historia, är i dag ett viktigt resmål och en viktig faktor i vårt kulturella arv, och den 10 februari är det just Hof Finnskog som är i händelsernas centrum.


Vi ønsker alle hjertelig velkommen til SS Hof Finnskog og til Åsnes kommune 10. februar 2017!

Vår geografiske nærhet til Sverige innebærer omfattende kulturutveksling på tvers av grensen. Dette omfatter også motorsport, og den norsk-svenske kulturutvekslingen i vårt distrikt har bidratt til den kulturelle forståelsen og den folkelige forankringen som motorsport har i Åsnes.
Mange vellykkede arrangement med dyktig personell og en betydelig frivillig innsats gjennom generasjoner bekrefter dette.
Åsnes kommune har 7400 innbyggere og er en typisk grensekommune i Solør, med store dype skoger og betydelig jordbruksareal.
Åsnes er fra gammelt av handelssentrum i Solør, med Flisa og Kaffegata som et naturlig midtpunkt.
Finnskogene, med sin mystikk og unike historikk, er i dag et viktig reisemål og en viktig faktor i vår kulturelle arv, og 10. februar er det nettopp Hof Finnskog som er i begivenhetenes sentrum.
Velkommen til Åsnes!

Partners