CLOSER TO THE TEAMS

FIA World Rally

Service Park Nolia

På Umeå Service Park får du en inblick i hur världens bästa rallyteam arbetar. Umeå Service Park öppnar för publik torsdagen den 24 februari och då kan det vara lite extra värt att besöka. Under torsdagen körs nämligen Shakedown och varje bil har möjlighet att köra sträckan i Klabböle fyra gånger, så det kommer att vara febril aktivitet för VM-teamen att hitta de maximala inställningarna på sina bilar.

Official Merch

Som publik har du möjlighet att från utsidan kika in i teamens verkstäder och se hur de arbetar. Teamen har service tre gånger per dag. 15 minuter på morgonen, 30 minuter vid lunch och 45 minuter på kvällen.

Givetvis finns också en storbildsskärm på Service Park så att du kan följa dramatiken live ute från specialsträckorna. Här finns också försäljning av officiell merch från såväl Rally Sweden som de olika teamen.

Fri entré för alla barn under 15 år i sällskap av vuxen under hela helgen.

Biljetter

ServiceTicket

Gäller som entré till serviceplatsen vid ett tillfälle. Säljs endast i entrén på serviceplatsen, 100 SEK

Fler biljetter

I entrén och i utvalda COOP-butikerna kan du även köpa Festivalpass, Day Tickets samt Arena Tickets till The Red Barn Arena. Här finns mer prisinfo om alla biljetter. Vi ses!

Food Court

Är det vinterfest ska man inte behöva gå hungrig eller sugen allt för länge. Därför finns det såklart en Food Court vid entrén till Umeå Service Park, med smaker från Västerbotten och världen.

Hitta hit

Buss till Service Park: Linje 1 går var tionde minut från Vasaplan via Renmarkstorget till Nolia, hållplats Dragonskolan. All kollektivtrafik i Umeå är gratis för dig med Rallybiljett.

För dig med cykel: Umeå har väl utbyggda och underhållna vägnät av cykelbanor. Du når alla VM-arenor enkelt och snabbt med cykel.

Promenad till Service Park: Gå norrut längs Rådhusesplanaden, vik vänster på Nygatan riktning E4. Gå längs gångvägen cirka 1,5 kilometer.

Program  Torsdag 24 februari
09:01 Shakedown Klabböle
Program  Fredag 25 februari
12:38 Service
19:08 Service
19:30 Meet the Crews
Program  Lördag 26 februari
07:10 Service
12:40 Service
19:14 Service
19:30 Meet the Crews
Program  Söndag 27 februari
05:30 Service

Partners