Closer to WINTER-MADNESS-AND-TINY-SPACESHIPS

FIA
FIA World Rally

Swecon Road To Rock Arena

Välkommen till rallyts nyaste och mest unika arena. I ett stenbrott några stenkast från Torsby Service Park har Swecon varit med och byggt en skådeplats där du kommer rallyt riktigt nära. Under cirka 45 sekunder kan du följa bilarnas väg i svängar, backar och hopp innan de fortsätter vidare mot målet. Nytt för 2018 är att det blir avslut- ningssträcka såväl fredag som lördag kväll samt den avslutande och kanske avgörande Power Stage-sträckan på söndag.

Rally, service och After Rally. Festen börjar på fredag e ermiddag med SS 8 Torsby. På lördag eftermiddag, ca 14.00, går sista och avgörande sträckan i Rally Sweden Historic – SS16 – Power Stage – där vinnaren koras med målceremoni och prisutdelning vid Torsby Service Park direkt efter målgång. Senare på kvällen körs dagens sista etapp SS 16, Torsby Sprint som avslutning. Efteråt går du naturligtvis tillbaka till serviceplatsen för att se när bilarna servas och avsluta med After Rally i restaurangtältet – fredag till 23.00 och lördag 24.00.

Power Stage, målgång och prisutdelning. På söndagen är det dags för den avslutande SS 19 Torsby som även är Power Stage med extra WRC-poäng till de fem snabbaste. Här koras även årets vinnare av Rally Sweden och efter att bilarna har passerat är du välkommen till serviceplatsen för att fira vinnaren direkt vid målgång.

Programme  Fredag 16/2
Ca 14.00 SS 8 Torsby, Historic
16.56 SS 8 Torsby 1, WRC
Programme  Lördag 17/2
Ca 13.15 SS 16 Torsby Sprint Historic. Prisceremoni Historic.
19.26 SS 16 Torsby Sprint, WRC
Programme  Söndag 18/2
12.18 SS 19 Torsby 2, Power Stage, WRC

Partners