CLOSER TO PARTNERS

FIA World Rally

Partner

Rally Sweden är unikt som det enda vinterrallyt, av de tretton deltävlingarna i WRC. En vinterfestival som förenar världens bästa rallyförare med musik, mat och fest. Här kommer publiken riktigt nära händelserna. Och som partner har du möjlighet att nå dem alla – och göra dem till dina fans. Runt 200 000 besökare på plats runt banan. Och över 100 miljoner rallyfans framför tv och datorer världen runt.

Just nu, arbetar vi med förberedelserna inför vinterns Rally Sweden, och här nedan kan du se några av årets partners. Du har ännu chansen att bli en av dem, i någon form. Så, vad vill du uppnå?

Slå en signal eller skicka ett mail, så kontaktar vi dig.

Hälsningar,

Peter Lindkvist
Marknads- & Försäljningschef, Rally Sweden

Phone: +46 8 626 33 06
E-mail: peter.lindkvist@sbf.se

Hosting City
Umeå

Umeå

Umeå kommun är stolt sponsor till Rally Sweden. Den 9–12 februari 2023 välkomnar vi rallyälskare från hela världen till Umeå. Umeå är Sveriges bästa idrottsstad för andra året (2022) i rad, men är också känd som en ung universitetsstad och som tidigare kulturhuvudstad i Europa. Staden vibrerar av kreativitet, kultur, shopping, spännande restauranger och högklassigt boende. Här möter den pulserande staden norra Sveriges storslagna vildmark. Umeåborna kännetecknas av engagemang och en vilja av att flytta gränser framåt. Vi garanterar därför många intressanta möten, samtal och upplevelser under rally-helgen i Umeå.

Om du vill veta mer om vad du kan göra under din vistelse, besök www.visitumea.se

Official Car
Toyota Sverige

Toyota Sverige

I över 60 år har vi på Toyota utmanat gränserna för våra bilar och vårt team inom motorsport. Tack vare den extrema konkurrensen fortsätter vi att skapa ny teknik och hitta nya lösningar för att kunna tillverka ännu bättre bilar – från hybridteknik till vätgaskraft. Vårt mål är att påskynda utvecklingen av hållbar motorsport för att leverera spänning och pulshöjande körglädje till våra fans och kunder både idag och i framtiden. Läs mer på:

https://toyota.se/

Major Partner
Saferoad

Saferoad

Vi vill att du ska komma fram säkert.

Saferoad Sverige är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och jobbar med allt från produktförsäljning och lokalt utförda tjänster till stora integrerade projekt. Vi tillhandahåller innovativa och kostnadseffektiva lösningar inom utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur.

I Saferoad Sverige finns fyra starka affärsområden: Räcke, Skylt och Teknik, Belysning och Vägservice.

Vi strävar efter att göra livet på vägen säkrare och vill att du ska komma fram säkert, oavsett om du kör bil, cyklar eller går.

Have a safe journey

http://saferoad.se/

Bauhaus

Bauhaus

Idag finns BAUHAUS i 19 olika länder, fördelat på 250 varuhus. Nu expanderar vi ytterligare och kommer äntligen att öppna ett varuhus i Umeå under 2022!
Ett vanligt BAUHAUS rymmer ett varusortiment på mer än 150 000 varunummer inom varuområden som belysning och el-artiklar, VVS, verktyg, järnvaror, målerivaror, förvaringslösningar, kakel, golvbeläggning, trä- och byggartiklar samt ett jättestort urval av trädgårdsartiklar och inom- och utomhusväxter.

På BAUHAUS gillar vi högt tempo och gemenskap. Vi önskar vara ledande inom vårt område, kunna erbjuda branschens största urval och ge en effektiv kundservice. Därför är våra medarbetare viktiga för oss. På BAUHAUS jobbar vi aktivt med kompetensutveckling, interna utbildningar och Talent Management. Om du har drivet och passionen så kan den ta dig precis hur långt som helst. Påbörja din resa på BAUHAUS, och gå in på bauhaus.se/karriar. Välkommen till BAUHAUS-familjen!

Vi är stolta sponsorer till Rally Sweden. Under en lång tid har BAUHAUS varit en av Sveriges största sponsor av idrott, framförallt med inriktning på ungdomsverksamhet. Anledningen är självklar för oss. Ungdomar bygger Sverige underifrån och vi vill bidra till att ungdomar mår bra och själva kan göra gott för andra. Vi bygger svensk idrott!

http://www.bauhaus.se/

Quicke

Quicke

Ålö, med sitt varumärke Quicke, är världens största leverantörer av frontlastare inom lantbruksmaskiner. Med bolag i 10 länder, fabriker i 4 länder och kunder i mer än 50 länder är Quicke ett självklart val för många kunder inom lantbruk. Quicke står för 30 procent av världsmarknaden för lastare inom segmentet för traktorer med motorer över 50 hk. Försäljningen av lastare och redskap uppgick till totalt 2,6bn SEK 2021.

Quicke är en del av JOST sedan 2020. JOST är en ledande global producent och leverantör av säkerhetskritiska system till kommersiella fordonsindustrin med sina starka brands JOST, ROCKINGER, TRIDEC och Quicke.

JOST sysselsätter mer än 3 300 medarbetare över hela världen och är noterade på Frankfurtsbörsen.
https://quicke.se/

https://www.jost-world.com/

Official Partner
Assemblin

Assemblin

Assemblin är stolt sponsor till Rally Sweden. Som partner kommer Assemblin i Umeå stå för samtliga installationer som krävs för att genomföra arrangemanget.
Assemblin är ett ledande nordiskt installations- och servicebolag med ett komplett erbjudande inom smarta och hållbara tekniska lösningar för byggnader och anläggningar.
Rally Swedens målsättningar ”zero fossil, zero incidents, zero waste” går helt i linje med Assemblins egna hållbarhetsambitioner, och vi delar samma syn på innovationer och nyfikenhet på nya lösningar.
I samband med rallyt kommer Assemblin att marknadsföra sitt gröna el-erbjudande, vilket består av tekniska lösningar för exempelvis solceller, energilagring och elbilsladdning. Assemblins nya, smarta laddkoncept för elbilar, Assemblin Charge, kommer att lyftas fram särskilt.

http://www.assemblin.com

Komatsu

Komatsu

Som en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner är vi verksamma på alla viktiga skogsmarknader runt om i världen. Det som präglar vårt arbetssätt, från innovation till tillverkning, är partnerskapet med våra kunder.

Tillsammans skapar vi lösningarna som behövs för att uppnå en hållbar framtid för människor, företag och vår planet.

http://www.komatsuforest.com

Ume Assistance

Ume Assistance

https://www.umeassistance.com

Balticgruppen

Balticgruppen

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare som arbetar kunskapsdrivet för det bästa Umeå – en attraktiv stad som genom hållbar tillväxt når 200 000 invånare år 2050. För att bygga en attraktiv stad behöver vi vara många som hjälps åt och det som är bra för Umeå är bra för Balticgruppen. Vi välkomnar Rally Sweden till Umeå, 9–12 februari 2023.

https://www.balticgruppen.se/

Länsförsäkringar Västerbotten

Länsförsäkringar Västerbotten

Länsförsäkringar Västerbotten – allt för din trygghet

Vi på Länsförsäkringar Västerbotten kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och.

Vårt samhällsengagemang utgår från att vi som lokalt företag kan skapa värden för både samarbetspartners och för samhället i stort. Därför återinvesterar vi i föreningar och organisationer som genom sin verksamhet bidrar till att skapa ett tryggare Västerbotten. För oss är trygghet en hjärtefråga, och tillsammans skapar vi en trygg framtid i Västerbotten.

https://www.lansforsakringar.se/vasterbotten/

Nordisk Bergteknik

Nordisk Bergteknik

Nordisk Bergteknik är med stolthet sponsor till Rally Sweden. Nordisk Bergteknik är specialister inom infrastruktur, byggentreprenader, vindkraftsparker, gruvor och naturnära miljöer. Vi har en tydligt expansiv tillväxtstrategi med målet att bidra till utvecklingen av framtidens hållbara samhälle.

Inom Nordisk Bergteknik finns lång erfarenhet och gedigen, heltäckande kompetens inom berghantering och grundläggning i Sverige och Norge. Med känsla och kompetens kombineras varje uppdragsgivares behov med naturens förutsättningar.

Att i ett tidigt skede vara med och bygga moderna samhällsfunktioner är vår vardag, vår hemmaplan och vår framtid.

Nordisk Bergteknik är noterat på Nasdaq Stockholm och består av ett 20-tal bolag i Sverige och Norge.

https://nordiskbergteknik.se/

Swecon

Swecon

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland.

Med cirka 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service, tjänster och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin – allt under ett tak.

http://www.swecon.se/

Torbjörn Sundh´s

Torbjörn Sundh´s

Vi gör jobbet- Med en stor maskinpark och gedigen erfarenhet kan vi hjälpa dig med alla sorts maskin och transportarbeten.
Målet för oss är att ha ett stabilt företag med skickliga maskin- och fordonsförare, som arbetar för företaget året om.
Vi är representerade över hela Umeå, våra förare och maskiner är snabbt på plats för att serva våra kunder.
Flexibilitet och hög serviceanda är ledstjärnor i verksamheten. ”Det blir bäst så”

https://tsundh.se

Kaj Johansson Gruppen

Kaj Johansson Gruppen

Kaj Johansson Gruppen, med bolagen Kaj Johansson Åkeri och Allmiljö, är stolt sponsor och leverantör av grus och maskintjänster till Rally Sweden 2023.

Sedan 1960 har vi levererat högkvalitativa tjänster till privatpersoner, offentliga verksamheter och företag. Huvudkontoret finns i Vännäsby och lokala kontor finns i Umeå, Skellefteå, Sollefteå, Mora och Köping. Vi erbjuder allt från enstaka flexibla tjänster och produkter till komplexa helhetslösningar inom Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Transport & Logistik och Slam & Renhållning.

Vi är idag 220 medarbetare och vill gärna bli fler! Vi är personliga, omtänksamma och modiga – vi löser alltid uppgiften! Om du vill veta mer om oss och lediga tjänster, besök oss gärna på https://www.kajs.se och https://www.allmiljo.se.

https://www.kajs.se

UM Fastigheter

UM Fastigheter

UM Fastigheter AB är ett privatägt fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder kunden effektiva lokaler anpassade efter kundens behov. Vi äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter i Umeå med omnejd där förvaltningen sker i egen regi och med stort engagemang. Vår ambition är att ge hyresgästerna en snabb service och genom att ha en nära kontakt med kunden förutsäga morgondagens behov.

https://www.umfastigheter.se/

Official Supplier
NeH

NeH

NeH grundades 1964 och är idag Sveriges ledande företag inom souvenir och profilprodukter och störst på marknaden på evenemangslösningar.

NeH är ett fullservice företag och kan genom produktutveckling, egen produktion, webblösningar och eget logistikcenter erbjuda sina kunder flexibla lösningar.

NeH är officiell merchandise leverantör till en rad nationella och internationella mästerskap och event.

http://www.neh.se/

NRA

NRA

NRA:s verksamhet är indelad i fyra produktionsenheter: Skyltar, Trycksaker, For- donsdekorer och Storformat. Vi är Norrlands ledande producent inom dessa enheter. Mycket av det vi tillverkar är kundunika specialprodukter som kommunicerar en känsla och ett budskap för våra kunder.
Vi tror att samverkan med kunderna är vägen till framgång, därför ska vi alltid vara lyhörd gentemot våra uppdragsgivare. Genom våra skyltar och trycksaker delar vi med oss av vår stolthet – där ni syns så gläds vi.

https://www.nra.se/

Northbike

Northbike

Northbike är stolt sponsor till Rally Sweden. Som en stabil partner till Svenska rallyt kommer vi att bidra med våra eminenta produkter från BRP för att transportera allt från kamerateam till förnödenheter för att se till att veckan flyter problemfritt.
På Northbike lever för att förverkliga människors drömmar, det är aldrig för sent att köpa fordonet som man länge dröm om. Vi vill skapa en gemenskap och personliga kontakter med våra kunder för att kunna bibehålla en bra service på alla avdelningar i huset från personlig utrustning, sälj, reservdelar och verkstad.
Välkommen in till oss i Sundsvall eller Umeå för en kopp kaffe och kika på våra märken: CAN-AM, SEA-DOO, SKI-DOO, LYNX, DUCATI, KAWASAKI, KTM, BMW, TRIUMPH, H-D

Dream it Live it.

https://www.northbike.se

Securitas

Securitas

Securitas Sverige AB är branschledande inom säkerhetslösningar i Sverige och har haft en aktiv roll i branschens utveckling sedan starten 1934. Vår verksamhet pågår dygnet runt, året runt och vi finns i fler än 180 städer från Kiruna i norr till Ystad i syd och är arbetsgivare till ca. 10 000 medarbetare.

https://www.securitas.se/

VK Media

VK Media

VK Media är ett mediehus i Västerbotten med en familj av varumärken, produkter och tjänster. Med teknik i världsklass, passion och initiativkraft når vi över 100 000 människor i Sverige med och genom våra produkter, varje dag.

https://vkmedia.se/

Norrlands IT

Norrlands IT

IT på norrländskt vis – Personligt, enkelt och tryggt.

Som partner och sponsor till Rally Sweden så är vi stolta att kunna bidra med kunskap och utrustning som minskar klimatavtrycket med hållbara IT-lösningar.
Vi är en kundorienterad IT-partner som sätter människan i centrum, med långsiktiga relationer och hållbara lösningar så är vi er rådgivare inom teknik och säkerhet.
Vi jobbar efter devisen en kontakt till alla IT-lösningar, genom ett brett kontaktnät och samarbeten kan vi leverera lönsamma helhetslösningar till framsynta kunder.
Våra kontor finns i Norrland men våra kunder finner man i hela landet.

Besök oss på https://norrlandsit.se

https://norrlandsit.se/

Forslundagymnasiet

Forslundagymnasiet

https://www.skola.umea.se/skolor/gymnasieskolor/forslundagymnasiet.html

BioBag

BioBag

BioBag International AS är ett världsledande företag inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av certifierat komposterbara och biologiskt nedbrytbara produkter. Vi har ett globalt nätverk av försäljning och tillverkningspartners. BioBags komposterbara och biologiskt nedbrytbara produktsortiment är det största och mest omfattande på marknaden. Våra huvudsakliga mål kombinerar fokus på de befintliga produkternas kvalitet, och innovation av nya produkter och koncept.

BioBag produkter är en familj av biologiskt nedbrytbara och komposterbara bioplaster som är tillverkade av förnyelsebara råvaror för att  erbjuda lösningar med låg miljöpåverkan och lösa specifika miljöproblem inom olika sektorer för förpackning och separat insamling av organiskt avfall.

Påsar och säckar från BioBag är helt biologiskt nedbrytbara och komposterbara och kan återanvändas för separat insamling av organiskt avfall. BioBag är certifierade av TÜV Austria för både hemma och industriell kompostering.

Vi har valt att samverka med internationella företag för att kunna nå tusentals kunder över hela världen.  Den huvudsakliga strategin bakom vårt partnerkoncept är ”Tänk globalt – agera lokalt”.

https://biobagworld.com/

Strategic Partner
Ord & Bild

Ord & Bild

Lyckligare tillsammans.

Ord&Bild är en reklambyrå som brinner för att skapa kommunikation som gör skillnad – och vi skapar den gärna tillsammans med dig som kund. Vårt mål är att fler ska vara tillsammans. Att fler ska gilla dig och vilja hänga med ditt varumärke. Då kommer du också få fler som faktiskt köper dina produkter, tjänster eller tar till sig dina åsikter. Välkommen att bli lite lyckligare tillsammans med oss.

https://ordbild.se

Stanza

Stanza

Stanza är en redovisningsbyrå som jobbar både lokalt som globalt, 2019 blev vi utsedda till årets tillväxtbyrå i Värmland och det är något vi är stolta över som visar att det jobb vi gör tillsammans med våra kunder är uppskattat.
Vi har kontor på två platser i Värmland, Karlstad och Hagfors
Vi erbjuder våra kunder löpanderedovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning.
Idag är vi tretton anställda som finns till hjälp för våra kunder, vill ni veta mer om oss är ni välkomna att kontakta oss.

http://stanza.se

Partners