CLOSER TO PARTNERS

FIA
FIA World Rally

Partner

Rally Sweden är unikt som det enda vinterrallyt, av de fjorton deltävlingarna i WRC. En vinterfestival som förenar världens bästa rallyförare med musik, mat och fest. Här kommer publiken riktigt nära händelserna. Och som partner har du möjlighet att nå dem alla – och göra dem till dina fans. Runt 200 000 på plats runt banan. Och över 100 miljoner rallyfans framför tv och datorer världen runt.

Just nu, arbetar vi med förberedelserna inför vinterns Rally Sweden, och här nedan kan du se några av årets partners. Du har ännu chansen att bli en av dem, i någon form. Så, vad vill du uppnå?

Slå en signal eller skicka ett mail, så kontaktar vi dig.

Hälsningar,

Glenn Olsson
CEO Rally Sweden

Phone: +46 54 10 20 25
E-mail: partner@rallysweden.com

Major Partner
Swecon

Swecon

Swecon Anläggningsmaskiner AB är auktoriserad och rikstäckande återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerat i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med över 550 anställda och 40 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service, utbildning och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering och försäkring vid köp av en Volvo anläggningsmaskin – allt under ett tak.

http://www.swecon.se/

Toyota Sverige AB

Toyota Sverige AB

2018 vann vi konstruktörsmästerskapet och 2019 vann vi förarmästerskapet. Nu siktar vi på dubbeln under 2020 med tre nya förare. Den sexfaldige världsmästaren Sebastien Ogier, den rutinerade Elfyn Evans och den spännande talangen Kalle Rovanperä ska göra jobbet för Toyota GAZOO RACING med varsin Toyota Yaris WRC.

https://toyota.se/

Skruvat

Skruvat

Störst i norden

Sen starten 2008 har Skruvat.se vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Varje vecka hanterar vi tusentals ordrar och nöjda kunder och tack vare internet kan nu alla köpa bildelar av hög kvalitet till rejält rabatterade priser. Vår målsättning är att alltid ge dig en bra köpupplevelse där våra produkter, vår service och vår kompetens motsvarar dom krav du som kund har!

Vårt ständigt växande sortiment har nu nått över 350 000 kvalitetsprodukter och spänner över alla produktområden till de flesta bilmärken. Vi samarbetar med ledande europeiska leverantörer för att ge dig som kund den bästa kvalitén till det bästa priset. Vi har nya bilreservdelar, biltillbehör, däck & fälg till alla ledande bilmärken såsom Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen & Volvo.

Vi samarbetar med de största bankerna och de ledande betalningsväxlarna för att garantera dig en säker köpupplevelse på Skruvat.se. Vår moderna tekniska plattform ger ytterligare trygghet i att dina betalningar kan genomföras både säkert och bekvämt. Genom samarbete med några av Europas ledande logistikföretag kan vi alltid garantera dig snabba leveranser från vårt lager till Dig. Det viktigaste för oss är att du får en positiv köpupplevelse när du handlar något på Skruvat.se. Vårt jobb är att ge dig som kund bästa möjliga service då nöjda kunder är våra bästa ambassadörer. Visste du att 9 av 10 kunder ger oss bästa möjliga betyg?

http://www.skruvat.se/

Official Partner
Colabitoil

Colabitoil

Colabitoil förenar klimatnytta och kundnytta med framtidens fossilfria drivmedel. Från Mellansveriges logistiknav förser företaget yrkestrafik, företag och konsumenter med förnybara drivmedel. Företaget kortar kedjan från råvara, produktion, distribution, till slutanvänd produkt.

Colabitoil leder utvecklingen av förnyelsebara drivmedel i Sverige och projekterar nu Sveriges första bioraffinaderi för tillverkning av fossilfria drivmedel. Idag arbetar vi med HVO100, förnybar bensin och förnybart flygbränsle i Sverige. Därtill genomför vi högteknologisk forskning för att ständigt kunna ta fram nya miljövänliga drivmedel.

https://www.colabitoil.com/

Saferoad

Saferoad

Vi vill att du ska komma fram säkert.

Saferoad Sverige är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och jobbar med allt från produktförsäljning och lokalt utförda tjänster till stora integrerade projekt. Vi tillhandahåller innovativa och kostnadseffektiva lösningar inom utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur.

I Saferoad Sverige finns fyra starka affärsområden: Räcke, Skylt och Teknik, Belysning och Vägservice.

Vi strävar efter att göra livet på vägen säkrare och vill att du ska komma fram säkert, oavsett om du kör bil, cyklar eller går.

Have a safe journey

http://saferoad.se/

VF

VF

Värmlands Folkblad är ett mediehus för hela Värmland. I våra olika kanaler fördjupar vi oss i händelser som är viktiga för Värmland och värmlänningarna och förmedlar det på ett sätt som berör och engagerar. Med vårt erbjudande Trippeln, Värmlands Folkblad, Metro och Karlstads-Tidningen , når vi hela 101.000 personer. VF.se har ca 130.000 unika besökare varje vecka.

http://www.vf.se/

Betong Øst

Betong Øst

https://betongost.no/

Official Supplier
Aktiv IT

Aktiv IT

Aktiv IT grundades 2006 och hjälper företag och organisationer med IT-lösningar på mängder av olika sätt.
Vi är idag Värmlands mest kompletta IT-företag med 34 personer på5 kontor runt om i länet.

Som konsulter hjälper vi dig på plats, eller på distans. Men vi säljer också licenser och hårdvara.
Allt från datorer, servrar, men också copy/print, kassalösningar och AV-utrustning.
Vi erbjuder numera också utbildningar till våra kunder.

https://aktivit.se/

BioBag

BioBag

BioBag International AS är ett världsledande företag inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av certifierat komposterbara och biologiskt nedbrytbara produkter. Vi har ett globalt nätverk av försäljning och tillverkningspartners. BioBags komposterbara och biologiskt nedbrytbara produktsortiment är det största och mest omfattande på marknaden. Våra huvudsakliga mål kombinerar fokus på de befintliga produkternas kvalitet, och innovation av nya produkter och koncept.

BioBag produkter är en familj av biologiskt nedbrytbara och komposterbara bioplaster som är tillverkade av förnyelsebara råvaror för att  erbjuda lösningar med låg miljöpåverkan och lösa specifika miljöproblem inom olika sektorer för förpackning och separat insamling av organiskt avfall.

Påsar och säckar från BioBag är helt biologiskt nedbrytbara och komposterbara och kan återanvändas för separat insamling av organiskt avfall. BioBag är certifierade av TÜV Austria för både hemma och industriell kompostering.

Vi har valt att samverka med internationella företag för att kunna nå tusentals kunder över hela världen.  Den huvudsakliga strategin bakom vårt partnerkoncept är ”Tänk globalt – agera lokalt”.

Bjälverud Yamaha Store

Bjälverud Yamaha Store

Vår butik ligger i Bjälverud mellan Sunne och Torsby.
Vi finns där våra produkter trivs bäst! Återförsäljare av Yamahas sortiment.
Snöskoter, Fyrhjuling, Snöslungor, Mc, Moped, Båtmotorer, Båtar, Vattenskoter.
Auktoriserad Yamaha Verkstad.

Vi hjälper till med försäkring och finansiering Varmt välkomna.

Coop Värmland

Coop Värmland

https://coopvarmland.se/

Europcar

Europcar

Varumärket Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB, ett helägt dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB. I Sverige har Europcar ca 5 500 bilar och 135 stationer fördelat från norr till söder i landet. Fordonsflottan består av VGS gruppens märken, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och VW Transportbilar. Den genomsnittliga åldern på våra bilar är ca 6 månader och ca 60% levereras med automatväxel och ca 35% har fyrhjulsdrift. Under 2018 har vi lanserat konceptet korttidsleasing som är en all inclusive produkt där man hyr valfri bil på 1-12 månader. Enkelt och bekvämt för den med tillfälliga behov såsom nytt projekt eller en provanställning. Under 2018 startade även uthyrning av e-Golfen, 100% eldrift som komplement till vår redan stora flotta av laddbara hybrider i serien Passat GTE och Golf GTE.

http://www.europcar.se

Lecab

Lecab

http://www.lecab.se/

Liveside

Liveside

Innovativa lösningar och produkter för evenemang

Liveside Event drivs av människor med flerårig erfarenhet av evenemang och ett brinnande fokus att hjälpa till att skapa bättre, tryggare och roligare evenemang. Vi ger våra kunder fullt fokus och garanterar att vi lever upp till våra åtaganden, helt enkelt får att vi vet – genom egen erfarenhet – att det inte går att genomföra bra evenemang med mindre än så.

Allt från tält och staket till toaletter, elmateriel och VA, hyr eller köp. Liveside Event levererar allt du behöver för att bygga och genomföra ditt evenemang.

http://www.liveside.se/

NeH

NeH

NeH grundades 1964 och är idag Sveriges ledande företag inom souvenir och profilprodukter och störst på marknaden på evenemangslösningar.

NeH är ett fullservice företag och kan genom produktutveckling, egen produktion, webblösningar och eget logistikcenter erbjuda sina kunder flexibla lösningar.

NeH är officiell merchandise leverantör till en rad nationella och internationella mästerskap och event.

http://www.neh.se/

Olssons Brygga

Olssons Brygga

Olssons Brygga är sedan 12 år tillbaka ett självklart besöksmål under sommaren för västvärmlänningar och andra hungriga och partysugna människor. Olssons Brygga är beläget i Arvika Hamn, Sveriges innersta hamn.

Förutom att erbjuda ett fantastiskt läge, livemusik från svenska och internationella artister är vi dessutom ett utmärkt val om du vill ha en middag med familjen eller goda vänner. Köket erbjuder allt från träkolsgrillad entrecote till en nyfångad gösfilé från sjön utanför.

Vintertid finns de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte eller konferens. Här erbjuds moderna lokaler, rätt utrustning och självklart en inspirerande miljö.

http://www.olssonsbrygga.se/

Rockklassiker

Rockklassiker

https://www.radioplay.se/rockklassiker

Selma spa

Selma spa

https://selmaspa.se

Q Security

Q Security

http://www.qsecurity.se/

SUEZ

SUEZ

Suez Sverige är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering med 1100 medarbetare, 60 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar. Vår vision och engagemang påvisar effektiva och miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet.

http://www.sita.se/

Södra Viken

Södra Viken

Sunne Gymnasieskola / Södra Viken är en modern skola med en effektiv mix av teori och praktik. Skolan har ett omfattande samarbete med näringslivet. Här har du möjlighet att välja utbildningar som för dig direkt ut i yrkeslivet.

Södra Viken har allt sedan starten verkat för utbildning inom skogsyrken. Under 1999 startades transportutbildning med inriktning skogs- och biobränsletransporter samt miljötransporter. Dagens gymnasieutbildning erbjuder yrkesprogram, där teori varvas med praktik. Naturbruksprogrammet med inriktning Skog samt Fordons- och transportprogrammet inriktning Transport

På skolan har vi också två Särskoleprogram, Programmet för Skog, mark och djur samt programmet för Fordonsvård och Godshantering

http://sodraviken.se/

Viking

Viking

Viking Gruppen är en av Skandinaviens största bärgning- och assistansaktörer med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Koncernen har över 200 anställda och sysselsätter fler än 3 000 människor.

Viking hjälper över 300 000 bilister årligen i Skandinavien genom sina rikstäckande stationsnätverk i Sverige, Norge och Danmark. Dessutom kan Viking hjälpa dig som kund utanför Skandinavien tack vare ett globalt nätverk av partners.

Bland Vikings kunder finns försäkringsbolag, bilproducenter och utländska samarbetspartners som önskar ge sina kunder en extra bra service om bilen krånglar. I tillägg till väghjälp utför Viking även tjänster inom medicinsk assistans och hanterar service- och jourtelefoner på uppdrag av olika samarbetspartners.

Viking finns tillgängliga för att hjälpa dig som bilist vidare på vägen – hela dygnet, hela landet.

Om du behöver hjälp vidare på vägen når du Vikings larmcentral på 020-100 100.

http://www.vikingsverige.se/

Strategic Partner
Stanza

Stanza

Stanza är en redovisningsbyrå som jobbar både lokalt som globalt, 2019 blev vi utsedda till årets tillväxtbyrå i Värmland och det är något vi är stolta över som visar att det jobb vi gör tillsammans med våra kunder är uppskattat.
Vi har kontor på två platser i Värmland, Karlstad och Hagfors
Vi erbjuder våra kunder löpanderedovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning.
Idag är vi tretton anställda som finns till hjälp för våra kunder, vill ni veta mer om oss är ni välkomna att kontakta oss.

http://stanza.se

Ord & Bild

Ord & Bild

Lyckligare tillsammans.

Ord&Bild är en reklambyrå som brinner för att skapa kommunikation som gör skillnad – och vi skapar den gärna tillsammans med dig som kund. Vårt mål är att fler ska vara tillsammans. Att fler ska gilla dig och vilja hänga med ditt varumärke. Då kommer du också få fler som faktiskt köper dina produkter, tjänster eller tar till sig dina åsikter. Välkommen att bli lite lyckligare tillsammans med oss.

http://ordbild.se

Hosting Region
Region Värmland

Region Värmland

Region Värmland är värmlänningarnas organisation för regional utveckling. Målet med allt vi gör är att skapa förutsättningar för tillväxt. Vi vill att Värmland ska vara en attraktiv region där människor vill bo och där företag vill etablera sig, verka och utvecklas. Vi arbetar för att värmlänningarna ska kunna leva ett gott liv, idag och i framtiden.

http://www.regionvarmland.se/

Region Dalarna

Region Dalarna

https://www.regiondalarna.se/

Hosting City
Karlstad kommun

Karlstad kommun

Karlstads kommun är stolt sponsor av Rally Sweden. Under andra helgen i februari fylls vår vackra stad med människor från hela världen för att tillsammans uppleva rallystämningen.

Karlstad är en härlig besöksstad med rikt nöjesliv, gott om shopping och Klarälven som rinner mitt inne i centrum. Det doftar ofta kaffe i Karlstad och här skiner solen nästan jämt. Förhoppningen är förstås att den ska stråla extra mycket under rally-helgen.

Om du vill veta mer om Karlstads kommun, gå in på www.karlstad.se.

http://www.visitkarlstad.se/

Torsby kommun

Torsby kommun

Torsby är en stor, vacker och sportig kommun med blånande berg, glittrande vattendrag, lantlig charm och unika möjligheter till ett aktivt liv med vildmark runt knuten.

Torsby är kanske mest känd som orten där Sven-Göran ”Svennis” Eriksson och Markus Berg dribblade sina första bollar, skidåkning på sommaren i skidtunnelnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och vårt idrottsgymnasium Stjerneskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där bland annat Gunde Svan, Mikael Löfgren och bröderna Fredriksson studerat.

Torsby kan beskrivas som en stor, vacker och sportig kommun. Stor till ytan med blånande berg, glittrande vattendrag, lantlig charm, god service och unika möjligheter till ett aktivt liv.

http://www.torsby.se/

Hagfors kommun

Hagfors kommun

Hemort för världsmästare, VM-rally och marknadsledande verktygsstål. Men också vackra skogslandskap, fantastiska vyer och ett lugn du inte finner någon annanstans. Andra veckan i februari blir Hagfors samlingspunkten för alla motorsportälskare. Skogarna fylls av supporters, rallyentusiaster och lokalbefolkning som alla vill vara en del av folkfesten.

Efter en dag ute i skogen fortsätter festen inne i stan, där mängder av aktiviteter och evenemang ordnas under rallyveckan. Kort och gott, VM-festen blir aldrig bättre än i Hagfors!

http://www.hagfors.se/

Sunne kommun

Sunne kommun

Sunne är en aktiv, naturskön mötesplats. På sommaren möter du artister som Tobbe Trollkarl och Sean Banan i Vattenlandet eller kända band och artister på Fryksdalsdansen. Eller så är du med när svenska och norska skidlandslagen, damer och herrar, gör upp på rullskidor i centrala Sunne i Inge Bråten Memorial.

Det är nog det värmländska kynnet som gör att allt är möjligt i Sunne. Här har vi Selma Spa+, Sveriges första spaanläggning, framröstat som Skandinaviens bästa spa och i Sunne kan du bada i Nordens häftigaste vattenland.

Sunne sjuder av aktiviteter med Västanå teater i Berättarladan, filmfestival, kulturvecka, konserter och andra happenings. Vintertid är Ski Sunne, en spavistelse eller en teaterupplevelse på Hotel Selma Lagerlöf de givna besöksmålen. Och om du inte har upptäckt Rokkmakkstugan i Ängen än så är det ett riktigt hett vintertips för familjer…

Välkommen till sagolika Sunne!

http://www.sunne.se/

Malung-Sälens kommun

Malung-Sälens kommun

https://malung-salen.se/

Partners