SS 11/15 Umeå Lördag 12:08 & 18:38

Snabb skogsträcka centralt på I20 området i Umeå. Först några riktigt snabba rakor med tvära vägbyten emellan. Sedan in på sträckan för SS 7 Umeå Sprint med hårnålar och fler nittogradare för att sedan avslutas på The Red Barn Arena inför storpublik med tre spektakulära hopp och farter uppåt 150 km/h.

Ladda ner karta

Stage info

 • Start ss11:
  Lördag 12:08
 • Start ss15:
  18:38
 • Rally Sweden Historic:
  After WRC SS 11
 • Total length:
  11,17 km

Publikplats 1

Publikplatsen innehåller två högersvängar, där den andra svängen är en 90 graders sväng. För att rallybilarna ska få med sej fart mot rakan som kommer efter den andra svängen så behöver dom finna en bra "rytm" i denna del av sträckan

 • Toalett

Publikplats 2

VM-rallyts epicentrum – fredag och lördag är det här det händer. En skön promenad eller kort tur med gratisbussarna från Umeå centrum. Vid I20-området hittar du WRC:s nyaste och hetaste arena. Spektakulära hopp och fullfartsrakor, skotershow, food courts, VIP-områden och liveartister. Det här är stället att uppleva VM-rally, party och familjefest. Och efter tävlingarna är det bara att knalla in till centrum och efterfesten på Skeppsbron och stans restauranger. Välkommen till The Red Barn Arena!

Partners