CLOSER TO REALLY-HIGH-FLYING-OBJECTS

FIA
FIA World Rally

HiQ Arena

Torsdag:

Invigning av Prins Carl Philip
Det är här alla kommer att vara. Tävlingarna och vinterfestivalen ska invigas, och vem passar väl bättre än vår egen motorprins och hertig av Värmland, Prins Carl Philip.
Förarna ska visa upp sig och sina nya bilar. Det kommer att skrivas autografer och nerverna är på helspänn. Men racet får vänta.

Red Bull och Slow Flamers
Först börjar vi med line-up av förarna, intervjuer och presentation. Sedan kommer vi få träffa de långsamma hjältarna i Slow Flamers för första gången innan Daniel Bodin drar igång sin actionstinna Red Bull Show. En halsbrytande snöskoteruppvisning som med åren blivit en naturlig del av Rally Swedens öppningsprogram.

Stipendium till lovande förarteam
Swedish Rally Drivers Club kommer dela ut sitt prestigefyllda stipendium till en särskilt lovande juniorförare och co-driver. Sedan är det dags för årets WRC-ekipage att presentera sig på Karlstad SSS 1.
Och efteråt, med gratisbussarna tar du dig enkelt till Stora torget, där festen fortsätter långt in på natten på barer och restauranger.

Lördag:

Action och familjefest
Slow Flamers med Björn och Johan står för underhållningen tillsammans med X-gamesstjärnan Daniel Bodin och hans kompisar i Red Bull Show, som ger en högtflygande actionfylld snöskotershow i absolut världsklass – håll i dig!
Grindarna öppnar redan kl 15.00 och du kan följa SS 14 Vargåsen 2 med Colin’s Crest på skärmarna. Passa även på att besöka våra utställare och få möjlighet att träffa förarna som gärna skriver autografer.

VIP
Karlstad SSS, torsdag och lördag, är perfekta tillfället att göra en häftig upplevelse ännu större. Boka ett VIP-paket för dig, kompisarna eller företaget på rallysweden.com

Ställ bilen – ta bussen
Vi bjuder på gratis rallybussar som kör skytteltrafik från Stora torget ut till Färjestadstravet på tävlingsdagarna. Och sedan tillbaka till centrum. Där After Rally på restauranger och barer tar vid.

After Rally

Efter tävlingarna är du välkommen på After Rally på Pitchers i Karlstad. Tors–lör. Fri entré med Festivalpass.

Gratis buss till Färjestadstravet

Gratis rallybussar kör skytteltrafik mellan Stora torget, Karlstad och HiQ Arena på Färjestadstravet.

Programme  Torsdag 9/2
16.00HiQ Arena, Färjestadstravet öppnar
18.00Välkommen från scen
18.15Autografskrivning WRC-förarna i Totohallen
18.50Line-up WRC
19.30Red Bull Show - Daniel Bodin m.fl.
20.00H.K.H. Prins Carl Philip inviger Rally Sweden 2017
20.08SS 1 Karlstad SSS1 - WRC
Programme  Lördag 11/2
15.00HiQ Arena, Färjestadstravet öppnar med livesändning från SS 14 Vargåsen 2 och Colin's Crest på skärmarna, expertkommentator Tina Thörner.
17.45SS 15 Karlstad SSS 2 – WRC
19.00Red Bull Show – Daniel Bodin m.fl.

Partners