Welcome to Umeå Service Park Nolia

Rallyts hjärta

Serviceparken är något av rallyts hjärta, här finns teamen och här fixas bilarna till inför de olika sträckorna. Precis som The Red Barn Arena, ligger den inom behagligt gångavstånd från centrum och det är fri entré till serviceplatsen hela helgen! Det gör det till en perfekt plats att följa tävlingarna och få en inblick i arbetet bakom, samtidigt som du kan ta del av rallyfesten.

Under servicen får du en inblick i hur världens bästa rallyteam arbetar. Umeå Service Park öppnar för publik torsdagen den 15 februari, och kl 9–14 kan det vara lite extra värt ett besök. Då körs nämligen Shakedown och varje bil har möjlighet att köra sträckan i Håkmark fyra gånger, så det kommer att vara febril aktivitet för VM-teamen att hitta de ultimata inställningarna för bilarna.

Service varje dag

Som publik har du möjlighet att kika in i teamens verkstäder och se hur de arbetar. Teamen har service flera gånger varje dag. Sedan kan du följa tävlingarna och dramatiken på storbildsskärm.

Torsdag 15 februari

Shakedown Service, kl 09:00–14:00

Fredag 16 februari

Service, kl 13:28
Service, kl 19:37

Lördag 17 februari

Service, kl 13:00
Service, kl 19:52

Söndag 18 februari

Service, kl 09:06

Citykarta

Lätt att hitta rätt

Vill man, så har man det mesta inom gångavstånd. En lätt promenad från centrum till The Red Barn Arena eller Umeå Service Park Nolia och Support Arena. Eller så hoppar du på citybussarna som går skytteltrafik mellan centrum och Arenan. Under tävlingsdagarna åker du gratis på lokalbussarna, Ultra, med Rallybiljett.