Boende i Umeå

Boende

Vi samarbetar med By Nordiq för att erbjuda möjligheten att hyra privatboenden såväl som att boka hotell under Rally Sweden i Umeå.

Hitta boende

Hyr privatboende eller boka hotell, bed & breakfast eller vandrarhem via vår partner By Nordic:

Sök privatboende »

Sök hotell m.m »

Vid frågor, kontakta By Nordiq på contact@bynordiq.se eller ring 08-409 06 405. Du är även välkommen till vår egen bokningsavdelning på booking@rallysweden.com eller telefon 090-14 55 00.

Hyr ut boende

Har du en lägenhet, stuga, hus eller ett rum? Allt är av intresse och allt kan hyras ut och ge dig ett välbehövligt tillskott i semesterkassan. Samtidigt hjälper du till att göra Rally Sweden till den folkfest det ska vara.

Hur gör jag för att hyra ut?

För att lägga upp ditt boende för uthyrning börjar du med att registrera dig som uthyrare hos By Nordiq:

Hyr ut ditt boende »

Obs! Bor du i hyresrätt, tänk på att du behöver tillstånd hos din hyresvärd för att kunna hyra ut i andra hand.

Behöver du hjälp med att registrera dig eller att lägga upp ditt objekt på webben, kontakta contact@bynordiq.se eller ring 08-409 06 405.

Tips för att få ditt boende uthyrt

Erbjud ett rimligt hyrespris

Ett riktmärke är en prissättning med omkring 400 kr per person/natt. Tänk på att till ditt pris adderas ett påslag enligt förmedlingsavtalet. Det är det totala priset (uthyrarens pris + påslag) som sedan visas på webben till hyrestagarna.

Uthyrningsperiod

Var flexibel med ankomstdagar och uthyrningsperiod, huvudsakliga tävlingsdagar är torsdag till söndag. Öppna upp för uthyrning av nätter hellre än hela veckor.

Objektbeskrivning

Skriv en tydlig beskrivning om ditt objekt, ex. hur många bäddar per rum samt lägg bilder invändigt av objektet. Läs mer i våra guidelines.

Trygghetsförsäkring

Du omfattas av en Trygghetsförsäkring i tillägg till din vanliga försäkring.

Om du redan har ett konto

Logga in hos By Nordiq Privatuthyrning för att göra ändringar i ett objekt som du har påbörjat tidigare.