CLOSER TO REALLY-HIGH-FLYING-OBJECTS

FIA
FIA World Rally

Karlstad SSS Arena

Torsdag

Storstilad invigning med Prins Carl Philip

Det är här alla kommer att vara. Tävlingarna och vinterfestivalen invigs som sig bör av vår egen racingstjärna och kunglighet Prins HKH Carl Philip, som ser till att sätta fart på festen. Och det är en fest du inte får missa. Teamen ska visa upp sig och sina bilar. Det kommer att skrivas autografer och nerverna är på helspänn.

Red Bull Show

Först börjar vi med line-up av förarna, intervjuer och presentation. Framträdanden och DJ som skruvar upp stämningen innan Daniel Bodin drar igång sin actionstinna Red Bull Show. En halsbrytande snöskoteruppvisning som med åren blivit en naturlig del av Rally Swedens öppningsprogram.

Lovande förarteam prisas

Swedish Rally Drivers Club delar ut sitt prestigefyllda stipendium till en särskilt lovande juniorförare och co-driver. Sedan är det dags för årets WRC-ekipage att presentera sig på Karlstad SSS 1.

Lördag

Familjedag på Färjestadstravet

Familjedag på Färjestadstravet. DJ och food trucks sprider feststämning. Det blir vinterland för barnen med pulkabacke, skidspår och minitrav. Pulkor och skidutrustning finns att låna. Och självklart, även i år kommer X-gamesstjärnan Daniel Bodin och hans kompisar i Red Bull Show, med sin högtflygande snöskotershow i absoluta världsklass.

Barnens Vasalopp

Under dagen arrangeras Barnens Vasalopp för alla skidsugna barn. Och har du inte egen så finns det utrustning att låna. Självklart finns det  blåbärssoppa att fylla på energidepåerna med och alla går i mål under den klassiska Vasaloppsportalen och får ett diplom och en medalj.

VIP

Karlstad SSS, torsdag och lördag, är perfekta
tillfället att göra en häftig upplevelse ännu större. Boka ett VIP-paket för dig, kompisarna eller företaget här på rallysweden.com.

Ställ bilen – ta bussen

Vi bjuder på gratis rallybussar som kör skytteltrafik från Stora torget till Färjestadstravet på tävlingsdagarna. Och sedan tillbaka till centrum. Där After Rally på restauranger och barer tar vid.

Program  Torsdag 14/2
16:00 Dörrarna öppnas
16:00–18:00 Recce
18:00 Välkommen från scenen
18:15–18:45 Autografskrivning
19:05 Line-up och presentation av förarna
19:30 Red Bull Show
20:00 Öppningsceremoni med Prins HKH Carl Philip
20:08 SS 1 WRC
Program  Lördag 16/2
14:00 Dörrarna öppnas
14:00 Livesändning från SS 13 Värmullsåsen 2 WRC
15:00 Livesändning från SS 14 Vargåsen 2 WRC
17:00 Välkommen från scenen
17:10 Kadiatou uppträder
17:45 SS 15 WRC
19:00 Red Bull Show