Nyheter

Assemblin löser mobilladdningen på Rally Sweden

Tanken på en urladdad mobiltelefon när den som bäst behövs är skrämmande för många. Nu kan besökarna på Red Barn Arena andas ut. För på årets tävling kommer möjligheten till mobilladdning att finnas inne på eventområdet.

Det är Rally Swedens partner Assemblin som löser detta i sitt mötestält inne på The Red Barn Arena där det kommer finnas flera tillgängliga laddstationer.

– Vi har sett de åren vi har varit med som partner och leverantör till Rally Sweden att det här är så mycket mer än en rallytävling. Det har vuxit sig till en mötesplats för många och där är Red Barn Arena mittpunkten. En plats man vill vara på. Att vi då kan vara med och utveckla en del av Rally Sweden för besökarna känns bara bra, säger Patrik Lundström, filialchef Assemblin Umeå.

En del av utvecklingen av Rally Sweden

För Rally Sweden innebär det inte bara att rallyt nu tillsammans med Assemblin kan erbjuda en trygghet för besökarna att kunna ladda sin mobil.

– För oss är det här en viktig del i utvecklingen av besöksupplevelsen på Rally Sweden och Red Barn Arena. Sen vet vi också hur viktigt spridningen av ett event är i Sociala Medier och mellan vänner. För det krävs det ström i batterierna. Att Assemblin nu löser detta efter de önskemål vi haft i dialogen är väldigt positivt, säger Erik Åström, Event Director för Rally Sweden och fortsätter.

– Assemblin är en av våra partner som eftersträvar samma mål som vi har mot att utveckla Rally Sweden både för publiken på plats och för alla som följer tävlingen på distans, så det känns verkligen tryggt att fortsatt ha med oss dem i utvecklingen av Rally Sweden, avslutar Åström.

Som partner till Rally Sweden kommer Assemblin i Umeå liksom vid tidigare års Rally Sweden stå för samtliga installationer som krävs för att genomföra arrangemanget.