Nyheter

BAUHAUS ny partner till Svenska Rallyt AB

Svenska Rallyt AB och byggvaruhusjätten BAUHAUS inleder ett samarbete där BAUHAUS går in som ny huvudpartner till Rally Sweden.
– Diskussionen om ett samarbete har pågått under lång tid och det känns skönt att vi nu gör den till verklighet. Samarbetet är ytterligare ett bevis på att den marknadskanal och produkt vi bygger är superhet, säger Svenska Rallyt AB:s VD Glenn Olsson.

BAUHAUS, med 240 byggvaruhus i 15 länder, och Svenska Rallyt har under en tid kikat på hur varumärkena kan dra nytta av att synas tillsammans under Sveriges största sportevenemang Rally Sweden med 200 000 besökare och över 100 miljoner TV-tittare från hela världen.
– BAUHAUS är en stor sponsor av många olika idrotter och vi är glada att nu också kunna bidra till motorsporten genom Rally Sweden. Vi tycker det är extra roligt att även SVT har valt att storsatsa på Rallyt, säger Johan Saxne, marknadschef BAUHAUS

Efter en höst där mycket handlat om vägen till det treårsavtal som tecknades med WRC Promoter GmbH i mitten på november, och de ökande kostnaderna för att få arrangera WRC-cirkusens enda vintertävling som det innebar, så är det såklart en nöjd rally-VD med bara en vecka till det smäller i skogarna kring Hagfors och Karlstad.