Nyheter

Closer to Stage

Rally Sweden är så mycket mer än rally. Det är party och fest. Det är en Vinterfestival för hela familjen. På The Red Barn Arena finns det något föra alla och här är årets artister som sätter fart på kvällarnas program.

Adam Woods

Torsdag 15 februari

Adam Woods

Vidare till Finalkvalet i Melodifestivalen med låten Supernatural från första deltävlingen i Malmö, så nu får fansen åter hålla tummarna vid deltävling 5, 2 mars. Hans karriär tog fart efter debuten i Mello 2023, tillsammans med Jon Henrik Fjällgren och Arc North. Och genom flera lyckade samarbeten har han tagit sin plats på den svenska dansscenen. Förutom Mello väntar en rad releaser senare i år.

Något vi kanske får en försmak av vid invigningen av VM-rallyt på The Red Barn Arena, kl 17.30 torsdagen 15 februari. Häng med vetja.

Maxida Märak

Fredag 16 februari

Maxida Märak

Maxida Märak har äntrat det offentliga rummet med dunder och brak. Det är få som kan ha undgått hennes frekventa närvaro på spellistor och livescener. Hon producerar hiphop på ett unikt och nyskapande sätt där Sápmi alltid är normen. Hon blandar hård rap, hookiga refränger och tunga elektroniska beats med sin magiska jojk. Något som ytterst få i världen experimenterat med förut.

På fredag 16 februari, 18.00 intar hon scenen på The Red Barn Arena. Missa det inte.

PAW Patrol

Lördag 17 februari

Paw Patrol

Ryder och PAW Patrol måste hjälpa borgmästare Godglad att arrangera en talangshow i staden Adventure Bay. Hon behöver verkligen PAW Patrols hjälp och det är FORT! De får den fan-tass-tiska idén att uppträda med deras vovveboogie och får hjälp av publiken. Hela publiken aktiveras med rop och dans och frivilliga barn bjuds upp på scenen för att dansa med. Showen är byggd kring tal, sång och dans och glädje.

Hela familjen är välkommen och barn upp till tolv, går in gratis tillsammans med vuxen. Välkommen till The Red Barn Arena, 16.00 lördag den 17 februari.