Nyheter

Guldvargen till Rally Sweden

Rally Sweden svarade för 2010 års bästa värmländska marknadsföringsinsats och har tilldelats Guldvargen.

– Jag är överväldigad, djupt rörd och självklart mycket stolt, sa Svenska Rallyts VD Bertil Klarin när han tog emot priset på Guldvargengalan i Karlstad.

Guldvargen delas ut till ett företag, en organisation eller till en person i Värmland som framgångsrikt använt sig av nytänkande, kreativitet, konsekvens och uthållighet i sin marknadsföring.

Bakom priset står Marknadsföreningen i Värmland vars jury motiverade sitt val av Rally Sweden enligt följande:

”Genom att förena gamla och nya metoder, kanaler och samarbetspartners har Rally Sweden lyckats skapa ett brett engagemang och en imponerande uppmärksamhet, både nationellt och internationellt. Den kreativa och uthålliga marknadsföringen har bidragit till att Rally Sweden idag är rallycirkusens bästa och till besöksantalet största arrangemang.”


Bild.

Foto: Helena Johansson/Klara Event

Guldvargen tilldelades Rally Sweden som på galan representerades av fr.v: José Antonio Rodriguez, Jonas Bjällfalk, Agneta Emanuelsson och Bertil Klarin.Marknadsföreningen i Värmland ingår i Sveriges Marknadsförbund och är en ideell intresseorganisation med syfte att främja och stimulera intresset för god och nyskapande marknadsföring i Värmland. Föreningen välkomnar både privatpersoner och värmländska företag och har idag drygt 300 medlemmar.