Nyheter

Jennie vann Rix FM tävlingen

Rally Sweden och Rix FM’s kampanj blev en megasuccé med en anstormning av inskickade svar och vassa motiveringar. Marknadschef för Rally Sweden Andreas Slätt kommenterar: ”Ja, vi kan lugnt kalla det för en succé på alla plan. Olas utmaning på Kalvholmen och denna kampanj har cementerat Rally Sweden i etermedia inför rallyt 2012. En braksuccé!” avslutar Slätt. Till slut hade juryn (Rallly Sweden) kommit fram till en vinnare med en grym motivering:

”Det skulle bli en perfekt 40-årspresent till min rallyintresserade irländska fästman! Tre flugor i en smäll: present, en otrolig upplevelse att få se rallyt ”live” & också få uppleva den underbara svenska naturen i skogarna!”

Vinnare med denna motivering blev Jennie från Irland.

Rally Sweden fick tag i Jennie under tisdagseftermiddag och det är ett långväga samtal. Jennie bor nämligen i Dublin, Irland med sin man.

-Helt underbart! Nu måste vi boka resa och ta oss till Rally Sweden för att uppleva allt på plats. Helt fantastiskt, skrattar Jennie. Hon berättar vidare att det är hennes man som är ”rallytokig”, men att dennes entusiasm självfallet sprider sig över hela familjen.

-Det går inte en dag utan det pratas rally på ett eller annat sätt.

Jennie berättar att hon följer Rix FM via webbradio på Irland och bara älskar den kanalen. När så tävlingen med Rally Sweden och Olas utmaning ”ägde” etern gick hon in för att tävla och det ångrar hon inte idag.

-Nä; vi är jätteglada och mycket tacksamma. Tack!

Vi avslutar samtalet med Jennie och önskar henne en trygg resa till Sverige och Rally Sweden 9-12 februari.