Nyheter

Rally Sweden inleder samarbete med HiQ

Som digital partner till evenemang som Match Cup i Marstrand, alpina världscupen i Levi och inomhus-EM i friidrott, har HiQ lyft upplevelsen för deltagare, publik och media. Konsultbolaget förenklar och förbättrar genom ny teknik och jobbar idag med kunder inom i princip alla branscher.

– På HiQ brinner vi för teknikutveckling och innovation med syftet att förenkla och förbättra människors liv. Att i en unik miljö förbättra interaktionen och upplevelsen för världens bästa förare och rallyfans i publiken, är en utmaning som passar oss, säger Magnus Gens, affärsutvecklingschef, HiQ

– Att jobba med motorsport passar oss. Det är en tävlingsform där man med hjälp av innovativa lösningar kan göra stor skillnad. Vi har haft flera samarbeten genom åren och förarna, teamen och sporten har även utvecklat oss som bolag, fortsätter Magnus Gens.

Under Rally Sweden kommande vecka finns HiQ på plats som Arena Naming Partner för populära arenan Karlstad Super Special Stage på Färjestadstravet, numera kallad HiQ Arena. Utöver detta leder bla. HiQ en innovationsworkshop med ett antal egna partners på plats i Värmland.

– Vi är stolta och glada över att få inleda ett samarbete med HiQ. De verkar i innovationens framkant och är den typ av partner vi behöver för att fortsätta utveckla Rally Sweden, säger Glenn Olsson, VD för Svenska Rallyt AB.

För mer information kontakta:
Glenn Olsson, VD, Svenska Rallyt AB, tel. 070-269 10 68
Magnus Gens, Affärsutvecklingschef, HiQ, tel. 070-420 01 47
Erik Ridman, Kommunikationschef, HiQ, tel. 070-750 80 60