Nyheter

Rally Sweden startar Friends of Rally Sweden

Nu lanserar Rally Sweden en helt ny supportklubb för alla rallyvänner – Friends of Rally Sweden.

– Rallygemenskapen är stor både ute i världen och här hemma i Sverige. Rally Sweden är ett av landets mest publika idrottsevent och vi känner att vi vill bjuda tillbaka lite till de svenska rallyfansen. Därför startar vi nu Friends of Rally Sweden där vi kan ge alla Rally Sweden-fans en större upplevelse och gemenskap och där man som supporter får ett mervärde av att vara ett rallyfan. Det är exempelvis Rally Sweden-mössan och en framtida förtur vid biljettsläpp samt möjlighet att delta i olika arrangemang såväl i samband med Rally Sweden som vid andra tillfällen, säger Anna Nordkvist, VD för Rally Sweden.

Medlemskapet kostar 300 kronor per år. En summa som man med råge kommer kunna ”få tillbaka” genom unika erbjudanden och Rally Sweden-mössan.

Fram till den första december finns nu ett exklusivt erbjudande för Festivalpasset med inkluderat medlemskap i Friends of Rally Sweden.

– Tanken är att det ska vara lönsamt både för alla som väljer att vara med i Friends of Rally Sweden och för oss. Rally Sweden får också en personlig kanal till de som är viktigast för oss, vår publik. Och de får möjlighet till större upplevelser, säger Anna Nordkvist.

Här är en punktlista för medlemskapet:

  • Rally Sweden-mössan
  • Medlemsblad, minst två gånger per år
  • Regelbundna nyhetsbrev via e-post
  • Förtur vid framtida biljettsläpp
  • Möjlighet att förboka platser vid arrangemanget
  • Erbjudanden om biljetter och paketlösningar till bland annat andra WRC-tävlingar
  • Möjlighet att köpa unika Friends of Rally Sweden-produkter
  • Inbjudan till speciella medlemsaktiviteter och evenemang i samarbete med Rally Swedens samarbetspartners

Införskaffa ditt Festivalpass med inkluderat medlemskap i Friends of Rally Sweden från måndag 13:e november klockan 14:00 på rallysweden.com/tickets.

Rally Sweden 2024 avgörs med Umeå som centralort mellan 15-18 februari.