Nyheter

Rekordartad webbförsäljning

Intresset för Rally Sweden 2011 är stort. Försäljningen på webbshopen slår rekord.

– Jämfört med motsvarande period i fjol har vi sålt dubbelt så många biljetter, konstaterar en belåten Bertil Klarin, VD på Svenska Rallyt AB.


Den 15 november började webbförsäljningen av Rallypass och Dagpass till Rally Sweden 2011. Trafiken på www.rallysweden.com ökade direkt och fram till jul har webbförsäljningen varit intensivare än någonsin.

– Det finns naturligtvis flera orsaker till det. Bland annat tror jag att fjolårets lyckade tävling i ett gnistrande vackert vinterlandskap gjorde att många fick en positiv upplevelse av rallyt och vill följa den live igen, säger Klarin och tillägger:

– Att vi är 2011 års premiärtävling i mästerskapet påverkar givetvis också. Ett nytt reglemente har införts och det är i Rally Sweden världens rallyentusiaster för första gången i tävlingssammanhang får se de nya WRC-bilarna, Citroën DS3 och Ford Fiesta.

Under tiden som ni läser det här pågår webbförsäljningen för fullt och glöm inte bort att erbjudandet om 20 procents rabatt på Rallypasset gäller fram till nyår.