Nyheter

SMS-tävling 2011

OBS! Tävlingen är bara öppen för svenska mobilabonnemang i Sverige
The competition is only open for swedish mobile subscriptions in Sweden

Missa inte vår SMS-tävling för Rally Sweden 2011 där du kan vinna en T-shirt signerad av vinnaren i rallyt. Det gäller att tippa rätt vinnare på flest antal specialsträckor. Hur du gör läser du här.

Tävlingen är i två delar. Den går ut på att gissa vilken förare som vinner respektive sträcka i rallyt. Det kommer att utses en tävlingsvinnare per sträcka. Dessutom kommer det att utses en totalvinnare i tävlingen, dvs den person som haft flest rätt på alla sträckorna (kom ihåg att skicka dina bidrag från samma telefonummer och skriva ditt namn på samma sätt för varje sträcka du är med och tävlar).

Så här gör du:
Tävlingen går till så att du SMS:ar in:
rally 2011 [sträckans nummer med prefixet SS] [namnet på den förare du tror vinner sträckan] [ditt namn] till 72550.
(SMS kostnad 5kr + ev Operatörskostnad).

Exempel: rally 2011 SS1 HIRVONEN Anders Andersson

Du kan skicka in ditt bidrag för en sträcka fram tills dess att sträckan startar. Se aktuell tidsplan för starttider. Bidrag som kommer in för en viss sträcka efter att sträcka startat kommer inte att räknas. En lista på aktuella vinnare och ställningen i totaltävlingen kommer att publiceras efter varje tävlingsdag.

Vid flera rätta svar för en sträcka kommer vi att lotta vinnaren. Om flera personer har samma antal rätt i totaltävlingen kommer vi även där att lotta vinnaren. 
Vinnaren av tävlingen för varje sträcka får en rallykeps. Vinnaren i totaltävlingen får en rally t-shirt signerad av segraren i rallyt. Vinnarna kommer att meddelas via SMS.