SS15 Umeå 1

ss15-18-umea
ss15-18-umea
Distance 10.08 km
Elevation 64 m
Weather 15°C
Surface The surface of the stage is snow and ice
Map Detaljerad karta
Spectator spots Publikplatser
 • 1
  The Red Barn Arena Close

  VM-rallyts epicentrum – varje dag hela rallyt är det här det händer och dagen avslutas. På söndagen är även sträckan Powerstage med extrapoäng till de fem första. En skön promenad eller kort tur med gratisbussarna från Umeå centrum, vid I20-området hittar du WRC:s hetaste arena. Spektakulära hopp och fullfartsrakor, food courts, VIP-områden och liveartister. Det här är stället att uppleva VM-rally, partya och familjefest. Efter tävlingarna, torsdag–lördag, är det dags för After Rally i partytältet.
  Red Barn Arena är tillgänglighetsanpassad med parkeringsplatser, tillgängliga läktare och toaletter.

  icon-parking-24x24@2x Väg
  icon-food-24x24@2x Food Court
  icon-handicap-24x24@2x Parkering, Publikplats
  Vägbeskrivning
Stage description Sträckbeskrivning

Snabb skogssträcka centralt på I20-området i Umeå. Först några riktigt snabba rakor med tvära vägbyten emellan. Sedan in på sträckan för Umeå Sprint med hårnålar och fler nittiogradare för att sedan avslutas på The Red Barn Arena inför storpublik med tre spektakulära hopp och farter uppåt 150 km/h.

Safety information Säkerhetsinformation

Snöskoter – håll dig på spåret! All snöskotertrafik ska hålla sig på de utmärkta lederna inom tävlingsområdet, och all friåkning bör undvikas. Vilda djur och renar kan skrämmas och springa mot rallysträckorna.

Säkerhetsområden. Det är viktigt var du som åskådare står. Sträckor kan ställas in omedelbart om du inte respekterar säkerhetsområdena!

Don’t walk! Det är förbjudet att gå på sträckan inom 30 minuter från sträckans start.

No Drone Zone. Obehöriga drönare är förbjudna av säkerhetsskäl

Titta efter grönt ljus. WRC-bilarna har hybriddrivlinor som kan generera högspänningsström vid en krasch eller annan incident. Innan du rör bilen, titta efter det gröna ljuset, bara det visar att bilen är säker.

torsdag 15 februari

fredag 16 februari

lördag 17 februari

söndag 18 februari