Nyheter

Ninetech ingår samarbete

Svenska Rallyt AB och Ninetech AB, kunskapsföretag inom IT och digital kommunikation, har ingått ett 4-årigt samarbetsavtal med start i Rally Sweden 9-12 februari 2012.

– En riktigt fin julklapp!, säger Glenn Olsson, VD för Svenska Rallyt AB. Tillsammans med Ninetech kan vi säkerställa vår produkt och även vidareutveckla vårt event med kraftfulla IT-verktyg med tillhörande digital kommunikationsplattform att verka från. Vår stora ambition med Rally Sweden är att leverera ett fulländat VM-rally. Med Ninetech på rallykartan kan vi uppbringa hästkrafter och teknik i symbios.

Rally Sweden är Sveriges största återkommande publika evenemang med 45 miljoner tv-tittare från 195 länder och 200 000 besökare på plats.

Ninetech, med kontor i Karlstad, Stockholm, Malmö, Göteborg, Örebro och Växjö, ser stora möjligheter i engagemanget, både genom att förbättra Svenska Rallyts digitala styrka med lösningar och kunskap men även som en möjlighet att stärka det egna varumärket.

Ulf Sandlund (bilden), VD på Ninetech berättar:

– Att gemensamt få vara med att utveckla varumärke och digital plattform för ett av Sveriges mest kända varumärken är en stor ära. Vi ser tydliga kopplingar mellan Rally Swedens utmaningar kring marknadskommunikation och IT och den riktning Ninetechs erbjudande utvecklas. Vi tycker det ska bli mäkta kul att börja jobba tillsammans!

Ninetech erbjuder kunskap och lösningar inom digital marknadskommunikation och IT. Ninetech startade år 1993, omsätter ca 140 miljoner kronor och sysselsätter ca 130 personer med kontor i Karlstad, Stockholm, Malmö, Göteborg, Örebro och Växjö.

För ytterligare information – kontakta:
Ulf Sandlund, vd Ninetech, tel. +46 10 470 64 05
Glenn Olsson, vd Svenska Rallyt AB, + 46 70 269 10 68