Gratis buss till rallyfesten på The Red Barn Arena

Rally Magazine

Rally Sweden 2024 närmar sig och för att säkerställa att du får den optimala upplevelsen av VM-rally slår vi ett slag för hållbart och säkert resande. Med rallybiljetten får du nämligen åka kostnadsfritt till The Red Barn Arena och rallyfesten.

Om du har en Rallybiljett åker du gratis på alla Ultras bussar, flygbussen och de extra citybussarna den dag din biljett gäller (15–18 februari). Fri bussåkning gäller under den eller de dagar som din rallybiljett är giltig. Barn under 15 år åker gratis med en vuxen som har en giltig rallybiljett eller festivalpass.

Ladda ner Ultra-appen

Om du inte har en Rallybiljett och vill ta bussen till rallyt, kan du enkelt köpa din biljett i Ultra-appen – Umeås lokaltrafik. Utöver att köpa biljett kan du även kolla tidtabeller, få trafikinformation och följa bussen i realtid med funktionen ”Buss på karta” (gäller ej Citybuss). Med dessa bekväma alternativ blir din resa till Rally Sweden 2024 både enkel och problemfri!

Umeås lokalbussar, kända som Ultra kännetecknade med sina blåa och gröna färger, är det perfekta sättet att förflytta dig under Rally Sweden. För att göra resan ännu smidigare har vi extra bussar, Citybussar, som trafikerar sträckan mellan Vasaplan (Umeå centrum) och The Red Barn Arena var femte minut under rusningstid. Med dessa bussar kan du enkelt ta dig till och från de bästa platserna i Umeå under rallyfesten, och det är betydligt enklare och tryggare än att ta med egen bil.

Red Barn och Umeå Service Park

Din väg till rallyt inkluderar två extra intressanta platser under Rally Sweden;

Röda ladan/The Red Barn Arena: Här körs fyra etapper under torsdag, fredag, lördag och söndag (15–18 februari).
Umeå Service Park: Belägen vid hållplats Dragonskolan, här sker underhållet av fordonen före och efter specialsträckorna. Öppet alla dagar.

För att göra din resa ännu mer bekväm har vi satt upp Citybussar som avgår var femte minut vid rusningstid mellan Vasaplan och The Red Barn Arena. Detta säkerställer att du smidigt kan ta dig till de viktigaste platserna i Umeå under rallyfesten. Att använda bussen är inte bara enkelt utan också ett tryggt alternativ jämfört med att köra egen bil.