Nyheter

Länsförsäkringar erbjuder tillgänglighets-anpassad läktare på The Red Barn Arena

Rally Sweden i samarbete med Länsförsäkringar Västerbotten kommer, precis som ifjol, erbjuda en specialbyggd läktare vid målrakan precis innan världens bästa rallyförare går i mål på Umeå-sträckorna på The Red Barn Arena. Läktaren blir 23 meter lång i två etage och kommer rymma ett hundratal personer som får komma den adrenalinstinna rallysporten intensivt nära.

Rally Sweden strävar efter att vara mer tillgänglighetsanpassat för personer med funktionsnedsättningar, och Länsförsäkringars engagemang sker i samarbete med parasport i Umeå och Västerbotten där försäkringsbolaget utöver läktarplatserna erbjuder rabatterade och förmånliga biljetter för att ge alla en möjlighet att komma närmare rallyt.

Plats för alla

Det här blir andra året läktaren byggs upp på det här sättet där också ett tält placeras i anslutning till läktaren – som förutom möjlighet att värma sig – också erbjuder olika aktiviteter.

– Det känns självklart för oss att vara med och samarbeta med Rally Sweden. Det är kul att tävlingen är en nationell och internationell angelägenhet och för oss känns det extra glädjande och viktigt att vi kan bidra till att alla människor blir inbjudna, säger Martin Svensson, hållbarhetssamordnare, Länsförsäkringar Västerbotten.