SS4 Floda 1

fredag 16 feb 10:55
Rally Sweden Historic 13:42
ss4-7-floda
ss4-7-floda
Distance 28.25 km
Elevation 105 m
Weather 22°C
Surface The surface of the stage is snow and ice
Map Detaljerad karta
Spectator spots Publikplatser
 • 1
  Åträsk Close

  Publikplatsen nås från riksväg 364 och har stor bilparkering med kiosk och toaletter.

  icon-parking-24x24@2x Gärde
  icon-stage-walk 500 m
  icon-food-24x24@2x Kiosk
  Vägbeskrivning
 • A
  Mitt i Åträsk Close

  Skoterpublikplats som delas med de bilburna fantasterna mitt i Åträsk som bjuder på ett svepande vänster-höger parti som går riktigt fort med skoterparkering 40 m från rallysträckan och kiosk som finns tillgänglig.

  icon-food-24x24@2x Kiosk
 • 2
  Floda Close

  Publikplatsen nås från antingen Kamsjövägen eller Storsävarträskvägen, som bjuder på ett snabbt vägbyte som följs av lång högerkrok med god sikt och hög hastighet. Toaletter finns tillgängliga.

  icon-parking-24x24@2x Gärde
  icon-stage-walk 50 m
  icon-food-24x24@2x Kiosk
  Vägbeskrivning
 • B
  Illvädersliden Close
  Illvädersliden

  En exklusiv skoterpublikplats som bara är tillgänglig för skoterfantaster. Belägen i ett gammalt grustag som bjuder på ett intressant och händelserikt parti med en 90-graders högerkurva följt av kuperat s-parti. Skoterparkering 40 m från rallysträckan. Kiosk med grillade hamburgare och diverse gott finns att tillgå. Fint område med eldkorgar att värma sig vid och ståbord. Finns även toalett att tillgå.

  icon-food-24x24@2x Kiosk
Stage description Sträckbeskrivning

Till skoterpublikplatserna tar ni er enklast via 7-mila spåret både från Vindeln och Botsmark och följer skyltad led norrut längs kraftlinan till rallysträckan. Från Bygdsiljum tar man leden mot Botsmark och följer skyltning mot Åträsk och rallysträckan.

Safety information Säkerhetsinformation

Snöskoter – håll dig på spåret! All snöskotertrafik ska hålla sig på de utmärkta lederna inom tävlingsområdet, och all friåkning bör undvikas. Vilda djur och renar kan skrämmas och springa mot rallysträckorna.

Säkerhetsområden. Det är viktigt var du som åskådare står. Sträckor kan ställas in omedelbart om du inte respekterar säkerhetsområdena!

Don’t walk! Det är förbjudet att gå på sträckan inom 30 minuter från sträckans start.

No Drone Zone. Obehöriga drönare är förbjudna av säkerhetsskäl

Titta efter grönt ljus. WRC-bilarna har hybriddrivlinor som kan generera högspänningsström vid en krasch eller annan incident. Innan du rör bilen, titta efter det gröna ljuset, bara det visar att bilen är säker.

torsdag 15 februari

fredag 16 februari

lördag 17 februari

söndag 18 februari